Носителката на Грами“ Аланис Морисет се завръща на 31 юли

...
Носителката на Грами“ Аланис Морисет се завръща на 31 юли
Коментари Харесай

Аланис Морисет се завръща с нов албум

Носителката на „ Грами “ Аланис Морисет се завръща на 31 юли с дълго чакания си нов албум „ Such Pretty Forks In The Road “. Тавата съдържа 11 части, измежду които синглите „ Reasons I Drink “, „ Smiling “ и „ Diagnosis “.



Промяната постоянно е била движеща мощ в изобретателния развой на Морисет – освен личностната, само че и тази, протичаща се в света към нея. Най-важното за канадско-американската мултиплатинена изпълнителка постоянно е било да изрази тази смяна в магнетични рок части или нежни балади. От 90-те години насам Аланис е една от най-впечатляващите актьори в рокa и попa. Тя е създател и на кино музика и даже е била гост-звезда в редица приети ленти и телевизионни продукции. Благодарение на въздействащата си музика и запаметяващи се осъществявания, тя е носителка на многочислени призове, измежду които American Music Award, премия BRIT, премия на MTV, „ Златен Глобус “, както и 7 Грамита. Миналата година изпълнителката получи влиятелното отличие „ Billboard Women In Music - Icon Award “, а досега има продадени над 75 милиона копия на албумите си.



На 13 юни супер сполучливият план на Морисет „ Jagged Little Pill “ отпразнува 25-тата си годишнина, а още с издаването си през 1995-а се трансформира в културен феномен. Днес има 17 х платинен документ от Асоциацията на звукозаписната промишленост в Америка за продадени над 33 милиона копия в целия свят и е 16-ят най-продаван албум в Щатите за всички времена. Морисет разгласи нови дати за турнето в чест на юбилея на албума, което ще започва на 18 октомври 2021-а в Бирмингам, Англия, ще премине през Лондон, Манчестър, Дъблин, Хамбург, Копенхаген, Амстердам, Будапеща, Варшава, Милано, Барселона и Мадрид, и ще приключи в Париж на 13 ноември 2021-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР