Носителката на 23 титли от Големия шлем - Серина Уилямс,

...
Носителката на 23 титли от Големия шлем - Серина Уилямс,
Коментари Харесай

Макенроу прати Серина на 700-на позиция при мъжете. Тя му се разсърди

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем - Серина Уилямс, си почива интензивно в очакване на първото си дете, само че това не я прави по-малко коментирана. Американката не е взела участие в шампионати от началото на годината и сега не участва в ранглистата при дамите поради идното щастливо събитие. Легендарният ѝ сътрудник Джон Макенроу обаче ѝ откри място в подреждането при... мъжете.

" Тя без подозрение е най-хубавата при дамите, само че в случай че играеше при мъжете, щеше да е №700 в света ", сподели носителят на 7 трофеи от Големия шлем. След това той добави:

" Това не значи, че не считам Серина за невероятна тенисистка. Тя е такава и в даден ден би могла да победи някои мъже, тъй като е необикновено мощна душевен. Но в случай че трябваше да играе напълно в мъжкия тур, това би било напълно друга история. Може би ще пристигна миг, в който тенисистка ще е най-хубавата за всички времена в случай, че включим и мъжете в сравнението. Просто не съм го видял към момента в нашия спорт или в който и да е различен спорт "

Серина не остана безучастна и разгласява в " Туитър " отговор на изказванието на Макенроу.

" Скъпи Джон, удивлявам ти се и те почитам, само че те апелирам, не ме въвличай в изявленията си, които не са основани на обстоятелства. Никога не съм играла против състезател с „ подобен “ ранкинг, нито имам време. Уважавай мен и персоналното ми пространство, аз се пробвам да си имам бебе. Хубав ден, господине "

I`ve never played anyone ranked " there " nor do I have time. Respect me and my privacy as I`m trying to have a baby. Good day sir
— Serena Williams (@serenawilliams) 26 юни 2017 година
В словесната престрелка се включи и номер 701 в света - руснака Дмитри Турсунов. Пред Би Би Си той разкри, че може да победи Серина, защото сега има огромно преимущество пред нея - тя е бременна, а той - не.

" Никога не съм го чувал да споделя нещо неуместно! Вярно е, че тя необикновен състезател – избухлива и мощна, работлива. Но се надявам, че бих могъл да я победя. Не става дума дали си бял или цветнокож. В момента не се намирам в най-хубавата си форма, само че въпреки всичко имам едно огромно преимущество пред нея: Серина е бременна, аз не съм! ", пошегува се Турсунов, който е намирал място в топ 20 на международния тенис преди години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР