Носителката на 23 титли на сингъл от Големия шлем Серина

...
Носителката на 23 титли на сингъл от Големия шлем Серина
Коментари Харесай

Серина Уилямс се отказа от осминафинала с Шарапова

Носителката на 23 трофеи на сингъл от Големия шлем Серина Уилямс се отхвърли от присъединяване в дълго чакания конфликт с Мария Шарапова от осминафиналите на Ролан Гарос заради травма в гърба. „ За страдание изпитвам мощни болки в региона на гърба, които не ми разрешават да поднасям и по тази причина просто няма по какъв начин да играя. Истината е, че положението ми ставаше все по-зле в последните дни. Определено съм доста разочарована, защото обичам да играя против Мария. Това е дуел, който постоянно чакам с неспокойствие, съобщи 36-годишната Серина, която е трикратна шампионка в Париж. Мачът сред американката и Шарапова щеше да е под номер 22 посред им, като досега Серина има единствено две загуби от рускинята.

„ Утре ще мина ядрено-магнитен резонанс. Вече съумях да се свържа с най-хубавия експерт, който открих. След като излязат резултатите ще мога да дам повече информация по кое време тъкмо ще мога да се завърна в игра “, разяснява още тя.

От своя страна Мария Шарапова се класира непосредствено за четвъртфиналите, където ще срещне победителката от дуела сред шампионката от 2016 Гарбине Мугуруса и Лесия Цуренко от Украйна. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР