Носителка на титлата Мис Еротичен модел“, подгласничка на Мис Силикон“

...
Носителка на титлата Мис Еротичен модел“, подгласничка на Мис Силикон“
Коментари Харесай

Булимия отново разяжда Гентиана Халити! Плеймейтката се сринала заради...

Носителка на купата „ Мис Еротичен модел “, подгласничка на „ Мис Силикон “ и на „ Мис Плеймейт “, еротична танцьорка и модел, 25-годишната Гентиана Халити стана по-известна с голите си фотоси и съвършеното си тяло. Наполовина албанка, на половина българка, тя е идеал за всеки мъж. От дълго време обаче се бори с по този начин модерната чума на 21 век – булимията, и май ще изгуби борбата. Гентиана Халити не може да се измъкне от омагьосания кръг на булимията и този път ситуацията е по-тежко отвсякога, обезпокоени са нейни другари пред „ Галерия “. Плеймейтката се бори от години с тежкото хранително разстройство и даже обществено призна за казуса. След няколко лъча светлина в тунела и 10-ина качени кг, Гентиана още веднъж пое към дъното.

Нейни близки описват по какъв начин плеймейтката гладувала с дни наред, а по-късно кръвожадно се нахвърляла върху мазни фаст фууд храни. Всичко приключвало в най-близката тоалетна, където слаботелесната русокоска си бъркала в гърлото и прибирала цялото количество поета храна.

„ От много време насам виждаме, че отново е почнала да се тъпче с отпадъци, и да се хвали по какъв начин нищо не й се лепи. На всички ни е ясно какво се случва след това в тоалетната. Освен това, още веднъж е станала кожа и кости, само че когато й заговорим за казуса, изпада в нервност “, описват нейни другари.

Това не е първият път, в който Гентиана Халити страда от хранително разстройство. Преди няколко години плеймейтката показа в тв предаване, че е изпаднала в дълбока меланхолия и се разболяла от булимия.

„ Минах през доста тежка връзка и разлъка, след което се впуснах в скандални връзки. В един миг тези неща ме доведоха до душевен срив. Не ми се ставаше от леглото, имах тежки хранителни проблеми. Станах апатична, нищо не ме радваше “, спомня си Гентиана и благодари на околните си, които са били неразделно до нея тогава.

В следствие Халити се впусна в нова любовна връзка, която й вдъхна сили и плеймейтката даже съумя да качи няколко кг. Започна работа като хостеса в известно столично заведение и като че ли се бе съвзела от булимията.

Уви, подлата болест още веднъж е взела превъзходство и Гентиана е по-зле отвсякога.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР