Носителка на две корони за красота написа детска книжка! Мис

...
Носителка на две корони за красота написа детска книжка! Мис
Коментари Харесай

Миска написа книга за деца

Носителка на две корони за хубост написа детска брошура! Мис България Европа 2017 година Анна Стефанова съумява да осъществя фантазията си по време на карантината, разбра HotArena.

" Идеята за детска брошура я имам от 7 години, само че все не съумявам да го направя. Това ми беше като фантазия, вътрешно чувство, носих си го в мен и в този момент около карантината съумях да я трансформира в реалност. Исках да основа нещо, което ще остане продължително във времето, нещо краси во и доста благо за мен - книга за принцеси ", показа пред " България през днешния ден " Анна.

Книжката носи името " Принцеса Анна ", а авторката й разкрива, че двете й деца доста са я харесали и я носят на всички места със себе си. " По-големият ми наследник си има и посвещение, пази я и я разнася с него. Много му харесва ", смее се хубавицата, която съумява закратко да се включи и в предаването " Мастър началник ".

Анна разкрива, че пристрастеността й към писането идва още от ранна възраст, а първите си произведения написва като тийнейджърка. Книжката споделя историята на принцеса Анна, фантазиите й и другарствата й. С книжката си, авторката желае да призове дребните си читатели да се радват на живота и да ценят приятелите си.

Заради епидемиологичните ограничения, Анна се надява творбата й да има показване пред дребните й фенове и се надява това да стане в Дена на детето - 1 юни. Писателката е безапелационна, че това няма да е единствената й детска брошура и има концепция за продължение на тази, която да излезе към Коледа.

Миската има доста разнородни гении, като като се изключи че намира време да написа, тя има и друга пристрастеност - готвенето. Именно кулинарното прелъщение я праща в предаването Мастършеф, където за жал отпада в ранен стадий от надпреварата. Стихия са и десертите, като в свободното си време прави първокласни ръчно правени бонбони и торти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР