Носителка на 23 титли от Големия шлем, бивша номер 1

...
Носителка на 23 титли от Големия шлем, бивша номер 1
Коментари Харесай

Серина Уилямс, коронавирусът и един куп... поли и перуки

Носителка на 23 трофеи от Големия шлем, някогашна номер 1 в света на тениса и една от най-разпознаваемите спортистки. Въпреки това Серина Уилямс има терзания, като всички нас!

Във условия на световна пандемия от ковид, американската тенисистка показа с почитателите си в обществените мрежи по какъв начин се усеща и от какво се опасява, до момента в който се старае да си стои у дома и да... опитва поли и перуки.

Въпреки че тематиката е сериозна, Серина съумява по занимателен метод да изясни, че се тормози, когато щерка ѝ Олимпия кашля, че от време на време, като всеки елементарен човек, изолацията я изнервя и че даже понякога се трансформира в " неприятната Серина ".

" За минута ще ви кажа по какъв начин се усещам поради ковид. Първо си мислех, че няма по какъв начин да ме засегне. След това анулираха " Индиън Уелс ". Помислих си, че това ще значи, че мога да се насладя на свободното си време. И по-късно последва още един анулиран шампионат, и още един, и още един. И цялото това терзание.

В момента съм изолирана от много дълго време, от към 2 седмици, само че всяко малко нещо ме побърква. И в действителност се тормозя, когато някой киха и кашля към мен. Не се виждам с никого, не желая никой да вижда щерка ми. Тя се закашля и аз се ядосах, погледнах я злобно, като неприятната Серина. След това се натъжих. Помислих си: " Добре ли е? Какво се случва с щерка ми? Какво би трябвало да направя? ".

Всъщност няма какво. Вместо да съм спокойна, съм подложена на голям стрес. Не съм и очаквала да съм спокойна. Но това е ситуацията. Трябва да го преживеем. Исках единствено да ви кажа по какъв начин се усещам... Чакайте! Нещо промени ли се? ", споделя Серина във видеото си.
Без тенис до 7 юни, замразяват ранглистите Причината е пандемията с ковид
Заради разпространяването на ковид Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) и Женската тенис асоциация (WTA) взеха решение да спрат сезона и да " замразят " двете класации. Първият шампионат след паузата би трябвало да се изиграе през юни.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР