Носи се слух, че собственикът има връзки и ще говори

...
Носи се слух, че собственикът има връзки и ще говори
Коментари Харесай

Ако България беше футболен отбор...

Носи се слух, че притежателят има връзки и ще приказва с хората, където би трябвало, и ще ни одобряват в Шампионската лига.

Как по този начин „ ще ни одобряват “ бе, Тренер?! Не би трябвало ли да се класираме?

Трай сà, знаеш кви пари има в Шампионската лига. Като са споделили хората, значи си знаят какво вършат. Събери играчите за подготовка, две седмици не мога да ги видя всичките събрани вкупом.

Не може.

Как не може бе?

Вратарят се отхвърли от футбола, сподели, че ще става инфлуенсър, отвори дискотека и направи благотворителен фонд за лекуване на венерически заболявания.

Добре, другите поне…

Пак не може. Защитниците не желаят да излязат на терена. Чели са в интернет, че белите линии по терена са кемтрейлс и не желаят да излязат, до момента в който не ги изтрием. Страх ги е, че ги пръскат с заболявания.

***

Колкото играчи са останали, който няма махмурлук, и който се е сетил, че има подготовка, излиза на терена. Боси. Доцент Мандръгъров е споделил, че бутонките са машинация и никой не може да играе футбол с бутонки. Освен това всред запасите се носи слух, че Тренера има другар, дето шие бутонки и целата работа е за машинация и да се облагодетелстват. След два дни всички са контузени. Отлагат тренировката за като оздравеят

***

Оздравяват.

Резервите вършат партия, тъй като се усещат ощетени. Кръщават я „ Няма подобен тим “. Отказват да им я записват, събират се, умуват, сменят името на „ Има подобен тим “. Регистрират се, печелят последователи. Резервите стават титуляри, заради мощна поддръжка от почитателите, въпреки че никой не им стъпва на стадиона. Никой не съумява да разбере от кое място идва тая поддръжка.

***

Собственикът заплаща да одобряват тима в Шампионската лига. От УЕФА пращат комисари да огледат стадиона.

***

Комисарите от УЕФА идват на стадиона. Там няма никой. Всички са поливали новата дискотека на някогашния вратар. Двама са в кома, има трима с разтежения и един със скъсани коленни връзки.

Комисарите разпитват Баце Геле домакина за какво има овошки и царевица по тъч линията. Човекът изяснява, че притежателят кандидатства по Европрограма. След два часа учудващо печели процедурата и получава пари по еврофондовете за земеделие. Махат овошките и царевицата, към този момент не им трябват.

Междувременно 16 аграрни компании, които садят овошки, са изгубили еврофинансирането и банкрутират, чиновниците им подават сивита да ги одобряват в тима.

Приемат ги. Новите запаси.

***

От УЕФА пращат нови комисари, с цел да намерят предходните комисари. Семействата им се тревожат.

Няма и диря от старите комисари.

***

Защо смърдите всички на умрел пор бе!

Не можеме да се изкъпем, Тренер!

Защо бе!

Жорката и Пацо беха на море в Италия, там в една фешън дискотека са видели двама мъже да се целуват.

Е, и?

Как „ е и “, бе Тренер! Най-вероятно и те са станали геюви към този момент – от гледането, не моем се събличаме, да се къпеме пред тех!

***

УЕФА праща трети екип комисари. От предходните два екипа няма и диря.

***

Междувременно лявото крило желае да напусне, тъй като му се подиграват „ на малцинство “, щото е левичар. Тренера колкото да го навива да остане. Защитниците обаче отново не желаят да излязат на подготовка, тъй като ги е боязън от линиите по терена, че ги пръскат с заболявания.

***

Неизвестни набиват лявото крило. Той се кълне, че са били бранителите. Свидетели няма.

***

От УЕФА оповестяват, че в случай че не им върнат комисарите, ще изхвърлят тима от Шампионската лига.

От тима вършат митинг за излизане от Шампионската лига, по този начин или другояче. Носят плакати: „ Какво е направила Шампионската лига за нас? “, „ Шампионската лига ВЪН! “ „ НЕ НА Шампионската лига! “, „ ШЛ=ЕвроГейски полезности “, „ По-добре в съветското състезание! “

***

От УЕФА вършат конференция и споделят, че не са виждали сходно нещо. Никога. Правят изключително съвещание, да решат какво да вършат с тоя тим.

Решават с положително да ги залъжат. Предлагат, в случай че им върнат комисарите, да им уредят мач с Ювентус.

Защитниците напущат тренировката и декларират, че Ювентус не съществува, че е международна машинация и интрига.

Някой виждал ли е Ювентус, а! Не е, нали!

Доцент Мандръгъров излиза по тв приемника да каже, че Ювентус е машинация и не съществува. Лъжат ви, с цел да ви накарат да носите бутонки.

***

УЕФА афишира комисарите си за безследно изчезнали. Изплащат застраховки на фамилиите им.

***

Новата жена на остарелия вратар чества годишнина от слагането на третия силикон. Събирането е в новата дискотека на остарелия вратар в Студентски град.

***

Откриват комисарите на УЕФА да се скитат из Студентски град. Никой от тях няма спомен какво му се е случило. Някои не могат да си спомнят кои са.

***

От признателност УЕФА въпреки всичко урежда демонстрационния мач с Ювентус. От управлението пишат писмо с молба да се отсрочи, тъй като тима, след купона в Студентски град, се лекува от подла венерическа болест. Отлагат мача.

***

Доцент Мандръгъров излиза да каже, че венерическите заболявания не съществуват, а даже да съществуват, са като нормално грипче. И, в случай че не е по този начин и не изчезнат до юли, той ще си скъса дипломата.

***

Идва юли.

Всички още са заболели. Доцент Мандръгъров не си къса дипломата, а подава сиви да стане доктор на тима.

***

Пишат подправени негативни проби за венерически заболявания на играчите, с цел да отидат да играят с Ювентус най-сетне.

***

Отборът не може да замине за мача, тъй като притежателят е писал клубния рейс „ товарен автомобил “, с цел да заплати по-малък налог. На митницата ги връщат.

Междувременно на остарелия вратар му се ражда дете от жена, която неясно си спомня от предходно тържество.

Всички се събират да полеят случая.

Двама са в кома, има трима с разтежения и един със скъсани коленни връзки.

Набиват лявото крило.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР