Носи се слух, че двамата обмислят да останат в Америка

...
Носи се слух, че двамата обмислят да останат в Америка
Коментари Харесай

Меган и Хари обмислят Коледа в Америка, далече от кралицата

Носи се слух, че двамата обмислят да останат в Америка за празниците. По-късно през ноември, те ще заминат за Лос Анджелис, където ще посрещнат Деня на благодарността с майката на Меган, Дория Раглан. По този мотив, двамата сега обсъждали дали да не останат оттатък Океана и за Коледа и по този начин да отпразнуват умерено огромния фамилен празник, надалеч от офанзивите на английските таблоиди.

Ако това се окаже правилно, Меган и Хари ще пропуснат обичайното за кралската фамилия посещаване на празничната църковна работа в Сандрингам.

Макар това да е традиция с огромна тежест, допустимо е кралицата да прояви приемливост, считат кореспонденти. Особено поради обстоятелството, че майката на Меган е сама и живее толкоз надалеч.

Ходът на Меган и Хари обаче може да има по-дълбоко значение. Все по-упорито се разяснява, че Меган Маркъл не устоя на натиска на английските медии и с Хари трайно считат да се отдалечат от кралската фамилия, с цел да има фамилията им естествен метод на живот.

Сред слуховете е и този, че си търсят дом отвън Англия. Меган и Хари към този момент оглеждали парцели в Калифорния, в Канада, както и в Африка.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР