Нощта е минала спокойно за пациентката. Интубирана е. За да

...
Нощта е минала спокойно за пациентката. Интубирана е. За да
Коментари Харесай

Придружителката на Алексей Петров е била оперирана, няма опасност за живота ѝ

„ Нощта е предходна умерено за пациентката. Интубирана е. За да бъде разпитана дамата, тя би трябвало да е в схващане и да бъде екстубирана. Тя е на апаратна вентилация и не може да приказва, в схващане е релативно. Бихме споделили, че сериозния миг е минал и няма заплаха за живота, само че положението ѝ тежко. “

Това заяви шефът на Пирогов доктор Валентин Димитров по отношение на положението на дамата, придружавала Алексей Петров при покушението против него.

Д-р Димитров разяснява, че двете интервенции са били на ръка и гръден панер.

“Екипите са си свършили работата. Нощта е предходна умерено за пациентката ”, добави лекарят. Той изясни, че дамата няма по какъв начин да бъде разпитана, тъй като сега е на апаратна вентилация и не може да приказва, т.е интубирана.

“В схващане е релативно, само че тя не може да приказва. Бихме споделили, че сериозния миг е минал, само че положението ѝ е тежко ”, разясни доктор Димитров и добави, че откогато пациентката е в болничното заведение, не е разговаряла с никого.

Д-р Димитров означи, че сега е рано да кажат дали предстоят още интервенции, тъй като това се взема решение в следствие в случай че се появят затруднения. Той уточни, че пациентката има защита.

Изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " отхвърли да разяснява самоличността ѝ.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР