Нощните заведения в курортния комплекс Албена тази година не работят.

...
Нощните заведения в курортния комплекс Албена тази година не работят.
Коментари Харесай

Нощните заведения в курорта "Албена" остават затворени

Нощните заведения в курортния комплекс " Албена " тази година не работят. Това решение е за предварителна защита и сигурност както на личния състав, по този начин и на гостите, с цел да няма разбъркване на разнообразни потоци от хора.

" Много е мъчно да се съблюдава обществена отдалеченост в нощния клуб, както изискват всички рекомендации на Световната здравна организация, Министерството на здравеопазването, от Министерството на туризма. Дори и сега, откакто бе позволено да работят нощните заведения, курортният комплекс " Албена " няма да отвори нощните си заведения. Даваме доста дружи благоприятни условия за същинска отмора на нашите посетители на необятната плажна линия, по морето и във всички летни заведения, които са отворени, " изясни пред Радио София Христо Пенев, зам.-директор в комплекса и добави, че множеството туристи одобряват това решение като акт за гарантиране на по-добра здравна сигурност за летуващите.

Христо Пенев означи също, че всички ограничения, свързани с предварителната защита на Covid-19, водят до доста по-големи разноски за всеки притежател и управата на всеки хотел и ресторант.
Още за работата на морския курорт в изискванията на разпространяване на ковид можете да чуете в изявлението на Катя Василева и Луиза Лазарова с Христо Пенев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР