Нощните заведения се възползват от вратичка в заповедта на здравния

...
Нощните заведения се възползват от вратичка в заповедта на здравния
Коментари Харесай

Нощните заведения ще отварят през деня

Нощните заведения се възползват от малка врата в заповедта на здравния министър проф. Костадин Ангелов, която им разрешава да работят денем, вместо да останат затворени до 12 ноември, с цел да лимитират разпространяването на новия ковид.

Още преди дни притежатели от сектора заговориха за разновидността за смяна на работното си време, написа „ 24 часа “. С действието като заведения за хранене или кафенета по едно и също време ще спасят бизнеса си от банкрут, само че няма да попадат и в рестриктивните мерки на управляващите.

Популярна дискотека в „ Студентски град “ към този момент разгласи, че ще отваря в 11:00 часа. „ Взети са всички нужни и наложителни противоепидемични ограничения, както и съблюдаване на нужната обществена отдалеченост. Очакваме ви! “, се споделя в известието на нощното заведение във Фейсбук.

Освен това притежатели на заведения акцентират, че на никое място не е посочено какъв е часът, съгласно който барът или дискотеката могат да бъдат категоризирани като нощни, по тази причина и са изпратили предложение до Столична община и Министерството на здравеопазването за общ вечерен час.

Идеята за дискотека денем към този момент се приема и от други места за развлечение, което, от своя страна, е допустимо да докара и до промени в заповедта.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР