Нощните режими в смартфоните Pixel осезателно влияят на качеството на

...
Нощните режими в смартфоните Pixel осезателно влияят на качеството на
Коментари Харесай

Google тролна нощните снимки, заснети с iPhone

Нощните режими в смарт телефоните Pixel осезателно въздействат на качеството на фотосите. По време на своята презентация Гугъл сравняваше Pixel 3 с iPhone XS, а в този момент интернет колосът тролна Apple с новата си рекламна акция.
Гугъл разгласява серия фотоси, в които съпоставя качеството и тяхната подробност на два смарт телефона – Pixel 3 и някакъв незнаен „Телефон Х“. Рекламната акция е основана по концепция на вицепрезидента по маркетинг на корпорацията.



Сравнението сякаш е с незнаен смарт телефон, само че в долния ляв ъгъл отчетливо се вижда, че фотографията е направена с iPhone XS. Фотографията, направена с Pixel 3 ясно демонстрира всички черти на лицето на момичето, до момента в който на фотографията, направена с iPhone, се вижда единствено силуета.



Новата функционалност се появи след формалния анонс на Pixel 3 и не присъстваше в първичната реклама. В маркетинговата акция в края на месец ноември се подчертаваха минусите при потребление на фотосветкавица и се подчертаваха достолепията на машинното образование при балансирането на цветовете. Гугъл добавя, че при тази функционалност се прави серия от фотоси, които се сплотяват в един общ кадър, в който няма размиване на изображението и детайлността е по-висока.

Да си напомним, че предходната седмица iPhone XS Max слезе на четвърто място в рейтинга на DxOMark, а Pixel 3 е водач в класацията и заема първото място.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР