НОЩ стартира с 4 лекари, както и хора от Външно

...
НОЩ стартира с 4 лекари, както и хора от Външно
Коментари Харесай

Кантарджиев: Нека отварянето на нощните заведения, стадиони и спортни зали се отложи


" НОЩ започва с 4 лекари, както и хора от Външно министерство, Гранична полиция и полицията. Имахме 3 задания – да осведомяваме държавното управление за придвижването на епидемията, което ще продължаваме да вършим. Втора задача – да координира държавните институции ". Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на NowaNews проф. Тодор Кантарджиев.

Според него моловете не са толкоз рискови като места за извършване на покупки, а за събиране на доста хора.

" Всяко разхлабване на ограничения те ме тормози, че може да докара до повишение на случаите. Спортните мероприятия и заведенията най-вече ме притесняване. Да бъде отсрочено стартирането на аудитория и отварянето на нощните заведения ", съобщи той.

По думите му повече от 95% от ковид а у нас към този момент е от английския вид.

По отношение на доцент Мангъров той съобщи, че някои хора са направили бляскава политическа кариера, тъй като кадруват доста ловко.

" 3-та доза ще има единствено в случай че се получи бързо разпространяване на вариант, който има късмет да се промени ", сподели още той.

" 2-рата игла усилва отбраната с 15 – 20 %. В понеделник министър Ангелов ще каже каква ще е позицията ни по проблема с AstraZeneca. Ако човек се разболее сред двете дози на ваксини те, не е належащо да има втора, тъй като има имунитет ", съобщи още проф. Кантарджиев.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР