Носенето на на открито ще бъде обсъдено на заседание на

...
Носенето на на открито ще бъде обсъдено на заседание на
Коментари Харесай

Носенето на маски на открито обсъждат на експертен съвет

Носенето на навън ще бъде разисквано на съвещание на експертните препоръки по епидемиология и инфекциозни заболявания, заяви министърът на опазването на здравето, съобщи БНР. Заседанието стартира от 9:00 часа и в него ще взе участие и основният държавен здравен контрольор. 
По думите на здравния министър, представен от БНР, предлагането за носене на маски навън се насочва от ден на ден през последната седмица от медици и наставнически организации. 
 Глобените за неносене на маски от началото на епидемията у нас са десетки хиляди Глобените за неносене на маски от началото на епидемията у нас са десетки хиляди
Над 75% от формираните актове за определяне на административно нарушаване на ограниченията против COVID-19 са за неносене на маска. Това пока...
Според здравния министър, мярката има две цели - да избави колкото се може повече хора от болестта и колкото се може повече здравни фрагменти - медици, сестри, санитари, с цел да има кой да ни лекува и кой да стои на първа линия непрекъснато, съобщи още БНР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР