Носенето на маски не е политическа позиция, подчерта днес новоизбраният

...
Носенето на маски не е политическа позиция, подчерта днес новоизбраният
Коментари Харесай

Байдън призова американците да носят маски

Носенето на маски не е политическа позиция, акцентира през днешния ден новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън и прикани сънародниците си да носят маски, с цел да се предпазят и да предпазят и останалите от коронавирусната пандемия, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Моля ви, апелирам ви да носите маска ", сподели Байдън в миг, в който доста последователи на досегашния президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския отхвърлят да носят маска. "Направете го за себе си, за вашия комшия, маската не е политическа позиция, това е един добър метод да стартираме да сплотяваме страната ", акцентира той.

Байдън посочи, че до момента в който ваксина против ковид стане общодостъпна, то могат да починат от болестта още 200 000 души в страната, съобщи Асошиейтед прес. Той предизвести сънародниците си, че ги чака доста мрачна зима.

Байдън сподели, че ще се управлява от науката при правенето на проект за реакцията на неговата администрация против ковид. Той акцентира, че откакто постави клетва на 20 януари, няма да пощади старания в битката против пандемията, съобщи ДПА.

Байдън даде обещание още да обезпечи повече защитна екипировка за медиците и да разшири тестването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР