Носенето на маски или кърпи и шалове, които покриват устата

...
Носенето на маски или кърпи и шалове, които покриват устата
Коментари Харесай

Англия въвежда задължителна маска в магазините

Носенето на маски или кърпи и шалове, които покриват устата и носа ще стане наложително в британските магазини от 24 юли. Това оповестиха локални медии, като цитираха представител на кабинета на английския министър председател Борис Джонсън, съобщи БГНЕС.
" Има от ден на ден доказателства, че носенето на маски за лице на закрито оказва помощ да се защитят хората от ковид. Премиерът ясно сподели, че хората би трябвало да носят маски и ние ще го създадем наложително от 24 юли ", сподели представител на ръководителя на английския кабинет.
За нарушаване на тази заповед ще се постанова санкция от 100 паунда.
Досега маски или всевъзможни други кърпи и шалове, трябваше да се носят единствено в градския превоз. Тези ограничения ще се ползват единствено за Англия, а други те области на кралството - Шотландия, Уелс и Северна Ирландия - сами дефинират епидемиологичната си политика. Шотландците да вземем за пример са длъжни да носят маски в магазините.
Очаква се решението за носене на маски в магазините да бъде публично оповестено във вторник от министъра на опазването на здравето.
Още: " Сериозен спад на заболеваемостта от ковид като %, има и повече оздравели от инфектирани "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР