Носенето на маска вече е задължително почти във всяка страна,

...
Носенето на маска вече е задължително почти във всяка страна,
Коментари Харесай

Джей Ло се завърна в Ню Йорк със стил - slava.bg

Носенето на маска към този момент е наложително съвсем във всяка страна, наранена от пандемията от ковид. На някои места защитните средства би трябвало да се носят и на открити публични места като паркове, пристанища, централни площади и други. Това съставлява извънредно стеснение, изключително през лятото, когато температурите внезапно се повишават.

Все отново, законът си е закон и би трябвало да се съблюдава от всеки. Изключение не прави и Дженифър Лопес, която неотдавна се завърна в Ню Йорк дружно със фамилията си. Според медиите, изпълнителката и годеникът ѝ Алекс Родригес са в града, с цел да си купят нов летен дом, който оглеждаха преди няколко седмици.

След огледите двойката съумя да откри време и за отмора в Сентрал парк. Там, с цел да предпазят себе си и близките, цялото семейство носеше маски. И до момента в който Алекс и децата заложиха на елементарния черен цвят, то Лопес реши да се открои и избра маска с пайети.

Дизайнът е на Кейти Мей и се назовава „ Диско топка “, а цената е 26 $. Маската беше допълнение към невероятния тоалет на Лопес, състоящ се от лилава тениска на Александър Уанг, спортен екип и спортни маратонки. Изпълнителката беше избрала да покара колело в парка, а златните ѝ обеци също привличаха вниманието.

„ Може ли да кажете, че се усмихвам под маската? Носим маските, с цел да предпазим себе си и близките. Носенето е грижа “, написа под фотографията Джей Ло. Разбира се, фотосът незабавно събра милиони лайкове и мнения, множеството от които бяха ориентирани към стила на звездата.

„ Умна и стилна “, „ Няма по какъв начин да сгрешиш с тази блестяща маска “, пишат почитателите. Някои обаче показаха, че децата на Лопес не носят вярно маската си и помолиха изпълнителката да ги накара да съблюдават разпоредбите, както вършат тя и годеникът ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР