Носенето на маска ни се струва истинско мъчение и дори

...
Носенето на маска ни се струва истинско мъчение и дори
Коментари Харесай

Когато една медицинска сестра в Русия реши да работи по бельо

Носенето на маска ни се коства същинско изтезание и даже не можем да си представим какво им е на медицинските служащи, които са опаковани от главата до петите в защитни дрехи. И по този начин екипирани би трябвало да изкарат цяла промяна, до момента в който оказват помощ на инфектираните с ковид пациенти.

Очевидно някои от тях в действителност не устоят на непоносимата горещина от защитните костюми и избират своя безвредна алетарнатива. Типичен образец за това е една здравна сестра в Тула, Русия, която взема решение да се появи на промяна единствено по долни дрехи под транспарантния предпазен костюм в мъжкото поделение за лекуване на инфектирани с ковид в болничното заведение, където работи.

Според New York Post, макар че не е имало недоволства на пациентите от аморалното облекло на сестрата, началниците на лечебни заведения я санкционират дисциплинарно за неспазване на условията за здравно облекло и краткотрайно я отстраняват.

Female Nurse who only wore underwear under transparent PPE gown on male hospital ward in Russia has been disciplined for violating uniform code https://t.co/PGEEYQdnth
— Street Talk (@stree_talk) May 21, 2020
От медията не загатват името на сестрата, само че съветското издание Tula Pressa си разрешава да цитира някои от пацитентите, лежащи в болничното заведение, които явно не са имали нищо срещу това по какъв начин е облечена, даже в противен случай.

Много от тях са на мнение, че здравната сестра е показала отлично възприятие за комизъм в тази толкоз мрачна обстановка. Други считат, че не би трябвало да я санкционират, а да я наградят за страхотното решение, с което им е повдигнала настроението.

“Well done, she raised the mood of the patients. ” (Uh huh)

“Why punish the nurse? You need to reward her. Seeing this outfit, no one wants to die. ” (Uh huh)

'Hot' nurse disciplined for wearing bra and panties under see-through PPE gown https://t.co/ylFLV6TgrX via @nypost
— Michael Lambert aka That’s Mr. Boomer 2U‼️ (@Mezikenyc) May 21, 2020
Един от пациентите на име Валери Капнин споделя: " Виждайки тази панорама, на никой не му се искаше да почине ", написа съветското издание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР