Норвежкият съд отсъди в полза на нашумялата чрез социалната мрежа

...
Норвежкият съд отсъди в полза на нашумялата чрез социалната мрежа
Коментари Харесай

Норвежкият съд върна децата на де факто първата българка, станала известна заради Барневерн

Норвежкият съд отсъди в интерес на нашумялата посредством обществената мрежа Фейсбук и малките екрани българка Цветелина Оланд по проблема с отнетите ѝ деца от норвежката обществена работа " Барневерн ", съобщи в. " 24 часа ".
Според съда, в тази ситуация основанията за лишаване на децата не са задоволителни. Припомняме, че " Барневерн " се намеси след изказване на бащата, че майката лимитира опцията му да вижда децата си и раздели децата, с цел да не може Оланд да им въздейства, в случай че казусът допуска, че бащата споделя истината.
Децата нямаха право на контакт и със фамилията на Цветелина Оланд. При опит на нейния татко – известният цирков актьор Георги Попов-Гебош да зърне внука си през оградата на учебното заведение му той бе задържан през декември предходната година и престоя няколко часа в ареста. Гебош умря през месец май тази година.
" На всички, които бяха съпричастни, желая да оповестя щастливата вест, че решението на Областния съд на град Арендал в Норвегия от 9 май 2018, беше пренебрегнато от Апелативния съд през месец май тази година въз основа на регистрирани неточности от длъжностни лица и една институция (със сигурност се сещате коя), които вземат решение човешки ориси ", написа Оланд във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР