Норвежкият национал Мартин Йодегор, който изгря на футболната сцена още

...
Норвежкият национал Мартин Йодегор, който изгря на футболната сцена още
Коментари Харесай

Йодегор може да се озове в Бундеслигата

Норвежкият национал Мартин Йодегор, който изгря на футболната сцена още като младеж, само че след прекосяването си в Реал Мадрид по този начин и не съумя да извърши огромните упования, може да се озове в Бундеслигата от идващия сезон. Вече 20-годишният атакуващ полузащитник към момента е благосъстоятелност на “белите” от испанската столица, само че през последните два сезона играе чартърен в Холандия, преминавайки поредно през Хееренвеен и Витес.

Талантливият младок показва неизменност и израстване, а в 31 мача за Витес през сезон 2018/2019 се регистрира с 8 попадения, както и с 11 голови подавания. Договорът му с Реал е до 2021 година и се чака и през идната акция той да бъде пратен чартърен, а един от претендентите за сходна алтернатива е Байер (Леверкузен).

Спортният шеф на “аспирините” Симон Ролфес дефинира Йодегор като “интересна алтернатива за нас”, а съгласно Bild на “БайАрена” ще избират сред него и Дани Олмо от Динамо (Загреб) за това кой ще наследи Юлиан Брандт при възможен трансфер на сегашната звезда на клуба.

Преди известно време Йодегор бе апетитен като трансферна цел на Аякс (Амстердам).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР