Норвежкият национал Мартин Йодегаард прави до момента добър сезон в

...
Норвежкият национал Мартин Йодегаард прави до момента добър сезон в
Коментари Харесай

Ливърпул и Юнайтед се ослушват за Йодегаард

Норвежкият национал Мартин Йодегаард прави досега добър сезон в Реал Сосиедад. Той има на сметката си два гола и две асистенции в 8 турнирни дуела. Това е предиздвикало няколко клуба да погледнат към неговите услуги. В медиите се появиха информации, че два от най-големите клубове в Англия демонстрират интерес към 20-годишният футболист. Това са Ливърпул и Манчестър Юнайтед. За момента това са единствено догадки, само че нищо чудно, в случай че Йодегард проължи с положителните си изяви да се стигне до нещо по-сериозно.

Не би трябвало да се не помни обстоятелството, че той е към момента футболист на Реал Мадрид. Норвежецът пък съобщи, че към момента не бърза да се връща на „ Сантяго Бернабеу “.

„ Постоянно съм по отношение на Реал. Знам какви са техните проекти за мен. Получих похвали за положителното началото на сезона, споделиха ми, че са удовлетворени от моя напредък. Щастлив съм в Реал Сосиедад и желая да изкарам тук и двете години, за които съм преотстъпен ", съобщи Йодегаард.

Норвежкият национал беше определен за най-хубав футболист в Ла Лига за септември. Той има единствено два мача за първия тим на Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР