Норвежките национали си намериха оправдание за загубата с 0:1 от

...
Норвежките национали си намериха оправдание за загубата с 0:1 от
Коментари Харесай

Норвежците си намериха оправдение за загубата от България - в Източна Европа се играело смешно

Норвежките национали си откриха опрощение за загубата с 0:1 от България в мач от Група 3 на Лига “С ” в шампионата Лигата на нациите. 

Ховард Нордвейт упрекна Иван Горанов в симулация, която е довела до аления картон на скандинавеца в края на мача, оповестява sportal.bg

“Дори не го допрях с бутоните по лицето. Отидох при него и го попитах добре ли е, а той сподели: “Всичко е Окей ”. Щеше да одобри моята подадена ръка и да се изправи, само че тогава пристигнаха неговите съотборници и му споделиха да лъже, да се държи с ръце за лицето. Видях по какъв начин реферът се доближава и държи жълтия картон, само че след театъра на българите бързо смени мнението си и ме изгони “, оплака се 28-годишният защитник.

“Мога да оправдая сходно държание на българите. Сигурно, в случай че водехме с 1:0 в Осло на „ Улевал “, и ние щеше да лежим по терена и да бавим времето. Дори и аз бих предложил на собствен съотборник да остане на земята и да се превива. Знаехме, че противникът е добър в провокациите и все пак се поддадохме ”, оправда се Нордвейт.

“Така се играе футбол в Източна Европа. Отстрани е смешно, защото те падаха при всеки досег и прекараха много време на земята. Съдията се оправи добре в опитите си да изправя българите бързо от терена. След като поведоха в резултата, противниците ни непрекъснато бавеха времето. Гадно е, грозно е, само че това е част от играта “, призна Мохамед Елионуси.

Нападателят Джошуа Кинг пък разгласи, че българските футболисти са били по-добри в психически проект на терена. Според него нашите играчи са се възползвали от всяка опция, с цел да симулират по-тежки нарушавания.

" Постоянно викаха при досег и падаха на терена. Така завоюваха мача. С Георги Костадинов имахме лек спор на терена и разменихме остри думи. Тогава се обърнах и го пернах в стомаха. Той обаче подскочи като малко дете “, разкри футболистът на Борнемут.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР