Норвежки медици откриха в град Тронхайм нова разновидност на коронавируса

...
Норвежки медици откриха в град Тронхайм нова разновидност на коронавируса
Коментари Харесай

В Норвегия откриха нова разновидност на коронавируса

Норвежки медици откриха в град Тронхайм нова вариация на ковид SARS-CoV-2, заяви телевизия NRK.
„ Не знаем от кое място се е появил този вирус. Досега сходни разновидности в Норвегия не е имало. също не сподели съществуването му някъде ”, описа основният доктор на общината Туве Росстад.
 Има някакъв лабораторен принос към този ковид Има някакъв лабораторен принос към този ковид
" Категорично не е елементарен грип (бел.ред. коронавируса). Виждаме, че той не се поддава на нищо, обвързвано с вирусологията сега. И за...
Медиците открили, че вирусът е мутирал, откакто било записано ускорено заразяване с този вариант. Според Расстад, броят на заболелите от COVID-19 ще продължи да се усилва в сходство с увеличението на тестванията.
През почивните дни в Тронхайм, като седем от тях са младежи над 20-годишна възраст. Всички те претърпяват в лека форма инфекцията.
Миналата седмица към 1 000 индивида в Тронхайм бяха сложени под карантина, защото огромна част от тях са посетили локалния клуб „ Малкият Лондон ”. Властите настояват, че обстановката в града е под надзор.
От началото на епидемията в Норвегия с ковид са се заразили, като в резултат на провокирани от това затруднения са умряли 278 индивида.
 Обезпокоителен отчет на Организацията за икономическо сътрудничество и раз: Разпространението на ковид е по-високо измежду мигрантите Обезпокоителен отчет на Организацията за икономическо сътрудничество и раз: Разпространението на ковид е по-високо измежду мигрантите
Пандемията и последствията от нея трансформираха живота на хората в целия свят. Особено мощно се отрази тя на живота на мигрантите, написа в публи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР