Норвежката служба за вътрешна сигурност каза днес, че в Осло

...
Норвежката служба за вътрешна сигурност каза днес, че в Осло
Коментари Харесай

Арестуваха студент, член на терористична организация, в Стара Загора*

Норвежката работа за вътрешна сигурност сподели през днешния ден, че в Осло е задържан мъж по съмнение в присъединяване в терористична организация. Друг човек, разпознат като норвежки студент, е бил задържан в България в координирана акция.

По-късно през днешния ден арестуваният в норвежката столица обвинен ще се яви в съд, с цел да му бъде избрана мярка за неотклонение. Не се афишира неговата идентичност.

Говорителят на Полицейската работа за сигурност Трун Хугубакен съобщи пред Норвежката радиотелевизионна корпорация, че другият обвинен е арестуван в България по силата на европейска заповед за арест, издадена от прокуратурата в Норвегия.

Обновена:

В Стара Загора задържаха жител на Кралство Норвегия против който норвежките управляващи водят следствие за участие в терористична организация, подготовка на терористично нахлуване и подбудителство към тероризъм, оповестиха от прокуратурата.

Арестът е станал в границите на интернационална контратерористична интервенция. Извършено е претършуване на адреса на лицето в Стара Загора, откъдето са конфискувани материални доказателства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР