Норвежката компания за круизни пътешествия Norwegian Cruise Line обяви, че

...
Норвежката компания за круизни пътешествия Norwegian Cruise Line обяви, че
Коментари Харесай

Опасни ли са животните от хавлиени кърпи в каютите

Норвежката компания за круизни пътешествия Norwegian Cruise Line разгласи, че прекратява потреблението на декоративни животни, завършени от хавлиени кърпи, в каютите на своите кораби. Решението е взето от управлението като мярка за запазване на естествените запаси и околната среда.

Компанията се пробва да бъде по-екосъобразна, което значи да понижи фрапантно замърсяването. Създаването на животни и статуи от хавлиени кърпи има напълно декоративна стойност, само че усилва потреблението на перилни препарати и електрическа енергия, защото те се перат, даже без да са употребявани преди този момент. Освен това се усилва броят на самите кърпи във всяка каюта/стая.
 Снимка 417819

" Решени сме да станем още по-отговорни, като понижим замърсяването и увеличим осведомеността на нашите клиенти за заплахите, които то крие за околната среда. Мисията ни е да продължим да подобряваме нашата политика на резистентност посредством свежи нововъведения, прогресивно образование и открити съдействия. Продължаваме да изследваме благоприятни условия да разтеглим нашите опити в региона. В този случай засягаме казуса с потреблението на перилни препарати и електрическа енергия ", декларира вицепрезидентът на PR отдела на компанията Кристин Да Силва пред USA Today.

Има обаче и измама. Премахването на хавлиените животни към този момент е просто тестово и всеки клиент, който държи на леглото му да се опнат чифт лебеди да вземем за пример, ще може да съобщи категорично желанието си на личния състав на кораба.

Интересното в тази ситуация е, че част от клиентите на Norwegian Cruise Line въобще не са удовлетворени от решението. Саркастично или не, те разясняват в обществените мрежи, че точно дребните неща вършат клиентите щастливи и хавлиените животни са едно от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР