Норвежката агенция по лекарствата призна за смъртта на двама души,

...
Норвежката агенция по лекарствата призна за смъртта на двама души,
Коментари Харесай

В Норвегия обявиха, че двама души са починали малко, след като са им бити ваксини

Норвежката организация по медикаментите призна за гибелта на двама души, които са били имунизирани с артикул на „ Пфайзер “/ “БиоНТех “. „ Получихме информация за два смъртни случая, които са настъпили дни след слагане на ваксина против ковид. Предстои да проверим дали имунизацията е причина за настъпилия съдбовен край или е просто съвпадане, че гибелта е настъпила малко след слагането на продукта “, споделят от Агенцията.

Данни за умрелите не са дадени, само че е допустимо да са обитавали в старешки дом, защото възрастните жители са с приоритет при ваксина ция в страната.

Припомняме, че 41-годишна лекарка е издъхна ненадейно 48 часа след слагане на ваксина против китайския вирус в Португалия. Продуктът още веднъж е бил на „ Пфайзер “.

Подобен случай имаше и на Балканите, откакто 82-годишна хърватка от дом за възрастни в Чаковец е умряла ненадейно, малко откакто е била имунизирана против ковид. Тук е за отбелязване възрастта на дамата, при която леталният излаз е изцяло допустимо да не е обвързван с имунизацията.

Ваксинацията с лекарството, създадено от американската компания Pfizer и нейния немски сътрудник BioNTech, стартира в Норвегия на 27 декември 2020 година Жителите на старешки дом в Осло бяха първите имунизирани в страната. В момента управляващите проверяват дали смъртните случаи са свързани с ваксина та. „ Трябва да проучваме дали ваксина та е причина за гибелта или е съвпадане, че гибелта е настъпила малко след ваксина цията “, сподели представител на организация. По думите му в този момент се имунизират хора от рискови групи, които имат неприятно здраве и съществени болести.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР