Норвегия въведе карантина за влизащите лица от България, а Германия

...
Норвегия въведе карантина за влизащите лица от България, а Германия
Коментари Харесай

Българи по-трудно влизат в Германия и Норвегия

Норвегия вкара карантина за влизащите лица от България, а Германия наложи ограничавания за някои идващи от нашата страна. До приемане на резултата от теста идващите във Федерална Република Германия от България би трябвало да се самоизолират. Ако пробата е негативен 14-дневната карантина отпада. Тестът би трябвало да бъде изработен до 72 часа след влизане на територията на Германия, а в случай че е България, то той би трябвало да е изработен от лицензирана лаборатория в границите на 48 преди влизането във Федерална Република Германия.

От 8 август Швейцария подвига всички ограничавания за идващи от България и още четири страни-членки на Европейски Съюз, които отпаднаха за страните в Шенгенската зона още на 15-ти юни.

Заради заплахата от нова вълна на болестта италианското държавно управление удължи периода на наложителното носене на маска в затворени публични пространства до 7 септември. Забранени остават събиранията на доста хора на едно място. А Украйна затваря от 9 август до края на месеца границата с Крим, с цел да предотврати нов скок в броя инфектирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР