Норвегия не срещна никакви проблеми с Фарьорските острови и разгроми

...
Норвегия не срещна никакви проблеми с Фарьорските острови и разгроми
Коментари Харесай

Норвегия постигна разгромна победа, но не зависи от себе си

Норвегия не срещна никакви проблеми с Фарьорските острови и разгроми с 4:0 новобранеца в група " F " от евроквалификациите. Торе Региниусен и Ивер Фосум взеха решение всичко с попадения още до 8-ата минута, а през второто полувреме на два пъти се разписа Александър Сьорлот. Силен мач изигра Оле Кристиан Селнес, който подаде за два от головете.

Въпреки успеха, норвежците имат напълно минимални шансове да се класират за Евро 2020 през квалификациите. Те са на 4-о място в групата с 14 точки, колкото има и Румъния. Северните ни съседи изостават с една точка от Швеция преди конфликта посред им в Букурещ довечера.

За Норвегия е преференциални този мач да приключи наедно. В противоположен случай, съставът на Ларс Лагербек ще се елементарни с очакванията си да финишира на второ място в групата. Норвежците обаче ще имат и друга опция, тъй като са си подсигурили място на плейофите в Лигата на нациите.

В последния си мач от групата Норвегия гостува на Малта. Двубоят е в понеделник. Фарьорските острови са на дъното в класирането с 3 точки, колкото има и Малта.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА ЕВРО 2020 9 кръг, петък 15 ноември  Норвегия 4:0краен резулат  Фариорски Острови
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР