Норвегия нанесе първо поражение на България в турнира Лига на

...
Норвегия нанесе първо поражение на България в турнира Лига на
Коментари Харесай

Норвегия укроти плахите лъвове на Петър Хубчев

Норвегия нанесе първо проваляне на България в шампионата Лига на Нациите, откакто представителите на Скандинавия тотално обезвредиха плахите в днешния мач " лъвове " и, въпреки да завоюваха единствено с 1:0, не оставиха подозрения за това кой заслужаваше повече да завоюва срещата.
Единственото попадение падна в 31`, когато Елюануси засече съвършено центриране на Елабделауи и се разписа за 1:0 в интерес на своята страна. През вторите 45 минути България се опита да натисне, само че това се получи единствено в началните 15 минути и до изравнителен гол не се стигна, само че и нямаше такива благоприятни условия.
Въпросителни ще има към селекционера Петър Хубчев, който излезе с доста защитна скица, а също така извади от състава осъществилиятт 2 асистенции Страхил Попов, до момента в който неговият заместител Иван Бандаловски изигра несъвършен мач с много браг в играта.
Добрата вест е, че Норвегия не завоюва с повече и двата тима не престават борбата между тях за първото място с разменени победи с по 1:0. Головата разлика на Норвегия обаче е по-добра - 4:1 против 5:3.
Подробности за мача Норвегия - България може да видите в Sportlive.bg !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР