Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) прекрати дейността си по

...
Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) прекрати дейността си по
Коментари Харесай

САЩ принудиха базирана в Норвегия компания да се откаже от работата си по Северен поток 2

Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) приключи активността си по обслужването на " Северен поток 2 " (СП 2), оповестява съветското издание " Интерфакс ", цитирайки известие на компанията.
Базираният в Норвегия оператор беше заставен да вземе това решение под натиска на Съединени американски щати. Той привличаше авторитетни самостоятелни компании, сертифициращи обекти на СП 2, което устройваше регулаторите на страните, през чиито води преминаваше газопроводът.
 Съединени американски щати не взема решение световни проблеми, а основава нови Съединени американски щати не взема решение световни проблеми, а основава нови
Налагайки американското право на целия свят, Съединени американски щати подтикват другите страни към търсене на по-силен политически водач. Това е главният и...
" Държавният департамент на Съединени американски щати разгласява ново обяснение във връзка с Акта за отбрана на енергийната сигурност на Европа (PEESA). В сходство с новите правила ние намираме, че активността на DNV GL по реализиране на надзор на корабите с съоръжение за обслужване на плана " Северен поток 2 " предстои на наказания. Затова DNV GL приключи даването на услуги, които могат да попаднат под действието на PEESA. DNV GL осъществя надеждна стратегия за сходство с нашата активност на всички приложени правила и закони, в това число глобите ", оповестяват от компанията.
От компанията прецизирали, че за плана те са правили активност по инспекция на сигурността на тръбопровода: " Ние ревизираме сигурността и целостта на тръбопроводите в целия свят в сходство с нашия самостоятелен механически стандарт DNVGL-OS-F101. Нашата работа по плана " Северен поток 2 " включва разглеждане на документите и наблюдаване на строителните работи по отношение на тяхното сходство на нашия стандарт ".
Тази активност включвала мониторинг и подготовка на оборудването, употребявано на борда на корабите по време на полагане на тръбопровода. DNV GL е задължена за издаде документ за сходство след удовлетворителното довеждане докрай на строителството на тръбопроводната система.
Операторът отхвърля да разяснява комерсиална информация, заявявайки единствено, че отбраната на европейските компании от противозаконни екстериториални наказания е обвързване на държавните управления и Европейската комисия, чийто ръководител Урсула фон дер Лайен към този момент публично се изрече срещу такива дейности на Съединени американски щати.
 Съединени американски щати уголемяват глобите против Турски поток Съединени американски щати уголемяват глобите против " Турски поток "
Държавният департамент на Съединени американски щати разшири обсега на глобите против компании, свързани с " Турски поток " и " Северен поток 2 " и им даде период от...
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР