``Нормално ли е убиецът и неговият съдия да са номинирани

...
``Нормално ли е убиецът и неговият съдия да са номинирани
Коментари Харесай

Александър Сиди за БХК: Време е това антибългарско НПО да се закрие

``Нормално ли е килърът и неговият арбитър да са номинирани за човек на годината от една и съща организация? Нормално ли е другият арбитър по същото дело на килъра, да написа против хонорар отчет за напредъка на активността на тази организация? Нормално ли е ръководителя на тази организация да прати характерност за килъра, на база която той да бъде освободен от същия състав разказан по-горе``, тези въпроси зададе в обществената мрежа Фейсбук депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.
``Нормално ли е откакто страната, с цел да резервира живота на едни хора, издава наставление да бъдат съборени, освен нелегално издигнати, само че и рискови за обитаване коптори, същата тази организация да води каузи против страната, с цел да “защити “правото ” ” на ромите от Войводиново да живеят като паразити. Нормално ли е тази организация да написа писмо до всички институции в Европа да не се дава домакинство на европейскта организация по медикаменти в България, с цел да не се накърнят правата на гейовете?!? НЕ, НЕ Е НОРМАЛНО!``, безапелационен беше той.
``И аз, и моите сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация ще продължим битката против нездравословния за страната и обществото АНТИбългарски хелзински комитет. Днес Кънев (председател на това сдружение) реве по всички медии, че аз, дружно с сътрудника Ангел Джамбазки сме поискали от Главния прокурор, който самичък изнесе обстоятелствата по делото против австралийския палач, откакто намира учредения за терзание, че БХК се намесва в правосъдната ни система, изиска преразглеждане на решението на компрометирания правосъден състав, да направи и идната крачка, а точно, да изиска преустановяване на активността на антибългарски Хелзински комитет``, съобщи Сиди.
``Кънев прелестно знае, че Вътрешна македонска революционна организация, а и която и да е друга политическа партия, не може да закрие Неправителствени организации. Но ние имаме право на мнение, както и право, в случай че считаме, че това Неправителствени организации е нездравословно и прави незаконна активност да желаяме прокуратурата да се намеси. Лицемерното, безочливо и надменно държание на Кънев и хората му, които с потни ръчички броят хонорарите от следващото дело против родината им, които се изхранват от всевъзможни грантове платени от неизвестно какви фондации, в чийто интерес несъмнено не е мощна България, би трябвало да бъде спряно НЕЗАБАВНО!``, съобщи той.
``Нужно ли е да припомня на Кънев, че Международната Хелзинска федерация за правата на индивида е прекратила своята активност още 2008 година , а нейния ръководител е наказан за нерегламентирано заграбване на средства. Това следва да се случи и с българското Неправителствени организации! В своя плач по медиите, Кънев изяснява, че върша предизборна акция. Напомням му, че аз не съм претендент в тези избори и че борбата ми с нездравословното антибългарско Неправителствени организации не е от през днешния ден и няма нищо общо с избори. И с избори и без, аз упорствам да бъде закрит БХК и да бъдат разследвани членовете му за антидържавна активност!``, съобщи още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР