Нормално ли е да бъдат извършвани ремонтни дейности в час

...
Нормално ли е да бъдат извършвани ремонтни дейности в час
Коментари Харесай

Абсурд! Полагат асфалт в час пик във Велико Търново, коли минават отгоре

Нормално ли е да бъдат осъществявани ремонтни действия в час пик - даже трасето не е затворено...
Прочетете още
В час пик - 17:00 часа, на светофара на " Ловното " във Велико Търново се правят ремонтни действия. Безумието се добавя от обстоятелството, че трасето не е лимитирано за коли. Потребители на обществената мрежа Facebook настояват, че транспортните средства са прекосявали умерено през току-що положения асфалт, написа.

Абсурдната обстановка е снимана на видео, от което се вижда по какъв начин се издига дим от горещия асфалт, а през това време няколко автомобила минават по него.

Търновчани са сюрпризирани от метода, по който се асфалтира. Те споделят, че в региона не е било обезопасено и е имало възможност някой инцидентен минувач да пострада.

Видно е обаче, че няма организация за придвижване, каквато би следвало да има при всеки сходен ремонт. Жителите на Велико Търново се надяват кметът и компанията, отговаряща за ремонта, да си вземат записка и тази неуместна обстановка да не се повтаря.

" Като изключим кърпенето и час пик, до каква степен е обикновено колите да минават върху горещия димящ асфалт?! Беше затворен с месеци, да лимитират на части, до момента в който работят. Що за процедура? ", пита Мирослава Цветкова.

А Иван Плачков прикани компанията реализатор да закупи нови гуми на водачите, минали през горещия асфалт.

" Булевард  " България " стана като автомагистрала " Хемус ". Всеки ден се преасфалтира и от ден на ден замязя на израстък ", коментира Христо Каралеев.

" В други страни това нещо се загражда с конуси, не се минава от там и се работи, до момента в който не се приключи... ", добави Димитър Милков.

Вижте  видео  и  снимки :





Снимка: Йорданка Тихова & Борис Димитров
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР