Нормално и естествено беше да се опитаме да направим едно

...
Нормално и естествено беше да се опитаме да направим едно
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Политиката не е елементарно нещо, в нея все още има отговорни хора

Нормално и естествено беше да се опитаме да създадем едно излекуване на групата. Става въпрос за една официална смяна, която да съживи общия живот на групата. Така Валери Симеонов разяснява отстраняването на Волен Сидеров от поста ръководител на парламентарната група на "Обединените патриоти " пред Българска национална телевизия.

Не мисля че поста, който заема един човек, би трябвало да дефинира неговото самочувствие. Не мисля че има някакво значение кой е ръководител на групата. Може би в персонален проект за Сидеров това е огромна драма. За мен той би трябвало да е признателен, че се отървава от ангажимент, който не можеше да извършва, добави депутатът от НФСБ.

Сега с Вътрешна македонска революционна организация се опитваме да създадем тази група настояща парламентарна мощ. Не мисля, че има значение кой е ръководител на групата. Надявам се от "Атака " да са си взели поука и идващия вторник да дойдат на работа. Отсъствието им пречи на взаимната работа, безапелационен е Симеонов.

Проблемът не е кой ще управлява групата, а дали тя ще работи вярно. Добре би било Сидеров да постави малко старания, да съблюдава малко дисциплината. Оказа се, че той е дал своя вот и взел участие единствено 4% - от 100 работни дни, идвате на работа 4 дни. Фактите не са мислени комплекси. Политиката не е толкоз обикновено неща, в нея към момента има виновни хора, добави още депутатът от НФСБ и добави, че се пробва да направи нещо потребно за страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР