Нормално е влюбените двойки да се карат. Не е нормално,

...
Нормално е влюбените двойки да се карат. Не е нормално,
Коментари Харесай

Трите двойки в астрологията, които са най-зле заедно

Нормално е влюбените двойки да се карат. Не е обикновено, обаче това да бъде всекидневие. Честно казано има хора, на които просто не им е писано да бъдат дружно и това си проличава от километри.
При някои разминаванията са толкоз фундаментални, че няма защо да приказваме изобщо - тя желае деца и женитба, а той не желае и да чуе за това. Той желае установен живот, а тя желае да обикаля света. Сигурни сме, че и други образци изникват в главите ви. 

В тази публикация сме разгледали три двойки зодии, които са най-зле дружно: 
Стрелец и Козирог:
Тези зодии не си наподобяват. Те в действителност не обичат фундаментални неща за това кой е другият човек или какво желаят и бързо ще се разгневят един към различен и ще се карат доста.
 Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията Седем от най-хубавите съвместимости в астрологията
Пролетта е сезонът на влюбването и за всички, които се оглеждат е време да споделим нещо забавно - седемте съвместимости сред зодии...
Близнаци и Дева:
Тези двамата ще се карат между тях. Близнаците ще се почувстват като дете на Девата, а Девата ще се почувства като могъщ родител на Близнаците. Тяхното другарство и сантиментална съгласуемост са съвсем нула.
Телец и Скорпион:
Това е може би най-лошата композиция от всеки два знака. Изглежда, че тази двойка извежда безусловно по-лошо един в различен. Като торнадо, което влиза в живота на другия и просто унищожава всичко за другия човек. Има хора, които просто не би трябвало да бъдат дружно и това дуо е токсично.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР