Нормално е в една демократична партия да има дебат. Той

...
Нормално е в една демократична партия да има дебат. Той
Коментари Харесай

Водачът на евролистата на БСП Елена Йончева: Само чрез Европа ще се преборим за България

" Нормално е в една демократична партия да има спор. Той може да е изпълнен с причини, тъй че няма нищо ужасно в него. Страшно е, когато в демократична система в една партия няма борби на хрумвания и водачът се избира с 98 %, както е при ГЕРБ ". Това съобщи представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и лидер на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Елена Йончева. Тя сподели, че не й е било леко да застане против Сергей Станишев.

" Искам на благодаря на всички, които ми повярваха и застанаха зад мен - това е голяма отговорност ", сподели Йончева. По думите й това не е борба просто за Европейския парламент. " Това е борба за България - за всички хора, които са настроени проевропейски. Това е борба за правдивост, за нашето достолепие и против грабежа.

Само посредством Европа ще се преборим за България ", разяснява още тя. " Започнах борби благодарение на моите сътрудници - първата е обвързвана със строителството на преградното оборудване на границата с Турция - сега се води следствие и основният прокурор съобщи в " Шоуто на Слави ", че има данни за корупция ", напомни Йончева.

Тя обърна внимание и на " Кумгейт ", като сподели, че това не е частен случай, а по този средновековен модел действат множеството български общини. " Голямата борба, която водим с сътрудниците ни е инспекцията на пътищата. Когато излезе истината - за какво не се строят пътищата ни по европейски стандарти, посредством самостоятелна европейска лаборатория, когато потвърдим, че 40 % от цената на бюджета отиват към ръководещите - тогава ще се преборим. ГЕРБ си отиват ", сподели Йончева.

Тя цитира отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати, в който се споделя, че 2/3 от корупционните покупко-продажби, свързани с високите етажи на властта, не се проверяват от финансовото разузнаване. Йончева разяснява още, че процентът на беднотия и обществено изключване в България е 40 %. " Каква непоклатимост при тези 40 % беднотия?, попита тя. " Европа ще ни даде главните принадлежности, с цел да победим в тази борба. Важно е да се гласоподава в тези избори, с цел да изметем ръководещите ", заключи Йончева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР