Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо

...
Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Имаше хора, които гласуваха срещу ГЕРБ от омраза

Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ. Според мен това се дължи на обстоятелството, че ГЕРБ ръководи към този момент много време и по този метод се получава една отмалялост, едно уталожване. Може би има потребност от смяна, от отрезвяване. Но хората би трябвало да правят оценка това, което е направено и да знаят, че нещата се случват едно по едно. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ Менда Стоянова, представена от Novini.bg.

``
реклама

,,Хората дадоха своя избор за ГЕРБ, хората гласоподаваха рационално и рационално. Спечелихме стопански най-силната част на страната и това прави успеха на ГЕРБ ясна и категорична``, добави тя.

,,Имаше места, изключително в София, където вотът беше даден от ненавист към ГЕРБ. Да гласуваш, единствено тъй като мразиш за мен не е обикновено политическо държание на тези хора. Голяма част от младежите дадоха своя избор за Мая Манолова и го направиха от ненавист. А омразата не е верният лидер. Ние постоянно сме се съсредоточавали върху това да градим инфраструктура, да градим култура… само че очевидно имаме доста пропуски, които дразнят``, разяснява Стоянова.

,,Йорданка Фандъкова е една от най-диалогичните хора, тя непрекъснато е при хората. Кампанията беше толерантна от позиция на ГЕРБ``, сподели още тя.

,,Това е напълно политически ход от страна на президента. Не му отива без съответни данни да прави сходни срещи. В тези избори имаше много по-малко съответни сигнали``, изясни Менда Стоянова по отношение на желанието на Румен РадевРумен Радев
Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на
 да свика среща сред ЦИК и ръководещите, с цел да обсъдят нарушаванията на локалните избори.

,,Бюджет 2020 е добър и постоянен, той планува един добър растеж. През 2020 година предвиджаме нулево бюджетно салдо и то да се резервира през идващите три години. Другото е намаляването на държавния дълг, като се чака през годините той да продължи да спада. Очаква се и спад в безработицата с към 4% приблизително. Социалните заплащания още веднъж имат сериозен растеж. Демографската политика е друго, само че без значение от огромното перо в обществените заплащания там също има недоволни. Проблемът е в метода на преразпределение на тези обществени плащания``, добави в умозаключение Менда Стоянова във връзка с бюджета за идната година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР