Нормално е понякога в стаята да има разпръснати чорапи, но

...
Нормално е понякога в стаята да има разпръснати чорапи, но
Коментари Харесай

5 признака, че имате твърде много вещи

Нормално е от време на време в стаята да има разпръснати чорапи, само че напълно друго е, в случай че открием ключовете в шкафа с подправките, да вземем за пример. Трябва да сте наясно дали къщата ви просто е разхвърляна, тъй като в нея живеят доста хора, или тъй като обичате да претрупвате движимости, което прави невероятно на практика да държите нещата си подредени на едно място.

Поради тази причина сме ви подготвили този лист с признаци, като при тяхното съществуване е добре да се замислите за разчистване и изхвърляне на непотребните движимости. Ще ви разкажем за някои съществени признака за това, че бъркотията във вашия дом става, тъй като натрупвате в него прекомерно доста движимости:
Защо безпорядъкът в къщата се отразява отрицателно на психологичното здраве на хората
Редът в къщата въздейства ли на психологичното здраве на индивида? По-трудно е да се концентрирате в мръсна стая На първо място, поради неразбория...
Прочети повече
Откриване на неща в разнообразни шкафове, където не им е мястото

Щом вашите движимости стартират да се оказват поставени на необикновени места, това е явен знак че вкъщи нямате задоволително място за движимостите си. Например в случай че сте скрили чинии в дрешника си, може би би трябвало да намалите пазаруването на сервизи.

Избягване на задания свързани с подреждането, тъй като не желаем да се захванем с него

Ако отложите избран вид отговорности, свързани с нареждане на нещата в дома ви, тъй като просто не ви се захваща, евентуално би трябвало да се замислите дали не е прекомерно натоварен?

Постоянно разхвърляте хартия върху вашите плотове и маса в кухнята
Създайте си тези привички за по-малко хаос у дома
Уморихте ли се от обстоятелството, че не след дълго почистването още веднъж се трансформира в неразбория? Имате ли усещането, че непрекъснато почиствате а...
Прочети повече
За да поддържате хауса в рационалните граници, това ще бъде предизвикателство за вас, само че в случай че не можете да почистите вашите повърхности, евентуално би трябвало да усъвършенствате вашите способи за сортирането на хартия. Опитвайте се да изхвърляте непотребни писма, списания, вестници, флаери и сходни, с цел да не  ги натрупвате с времето. Друг добър вид е прибавянето на кошче или кутия, където да е особено за събирането на непотребна хартия и да не забравяте за постоянното му изхвърляне.

Вашите облекла са все намачкани

Това включва висящите облекла във вашия дрешник, също и тези в чекмеджетата ви. Дрехи, сложени прекомерно близо едни до други биха се намачкали доста и би ви лишило много време да ги гладите по-късно. Порази тази причина е добре да се замислите дали не сте си купували прекалено много облекла и да подарите, продадете или изхвърлите ненужните такива.

Трудно ви е да вадите и прибирате вашите движимости

Ако би трябвало да извадите хартията за печене от шкафа си, щом ви е нужна, а това ще е последвано с ваденето на още куп други неща преди този момент, евентуално претрупвате движимостите си. Трябва да подредите вашите кухненски шкафове, отървавайки се от ненужните неща или най-малко разпределяйки ги вярно по типове. Направете по този начин, че това което ви е належащо най-вече и най-често го употребявате да ви е подръка постоянно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР