Нормално е феновете да се вълнуват от играта, но подготовката

...
Нормално е феновете да се вълнуват от играта, но подготовката
Коментари Харесай

Да се върнем към страстите на Световното с Дестинация - Русия 2018

Нормално е почитателите да се вълнуват от играта, само че подготовката за нея е не по-малко забавна, както за тимовете, по този начин и за фена. За да си върнем чувството от началото на лятото взехме решение да изгледаме документалната поредност на HBO, която показва най-емоционалните и персонални истории на звездите от националните тимове, които взеха присъединяване на Световното състезание по футбол в Русия. Това е първата обща продукция на НВО Европа и НВО Латинска Америка, която включва истории на пристрастеност, другарство, поддръжка и достижения, разказани от звездите на националните тимове и техните близки. Поредицата е отдадена на най-универсалния и обичан спорт по целия свят и дава един друг взор към футбола – доста човешки, доста увличащ.

30-минутните епизоди обгръщат истории от 12 страни и дават друга вероятност към подготовката на топ спортисти от международната спортна сцена. Ние ги изгледахме едновременно в HBO GO и смеем да твърдим, че страстта не е по-малка от тази да следиш забавен мач.

Комбинацията сред фрагменти и истории от терена, с такива отвън него и гледната точка на трети страни, дават с неповторим метод към играта, който няма няма по какъв начин да не допре сърцето на фена, а и на тези, които не са толкоз запалени. Поредицата демонстрира хубостта на играта.

Всеки от 10-те епизода показва къси, само че детайлни профили на отбора от Латинска Америка и на свързани персони. В препратките към минали събития виждаме някои от най-хубавите и най-популярни международни играчи като бразилския Неймар, италианския Андреа Пирло и испанеца Шаби Алонсо.

Поредицата е първата истинска копродукция на HBO Европа и HBO Латинска Америка. Ако желаете да съпреживеете още веднъж страстите на участниците в Световното по време на подготовката им можете да хвърлите едно око на Дестинация - Русия 2018, която е налична онлайн когато и да е ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР