Нормално е да има емоции във всяка една раздяла. Партията

...
Нормално е да има емоции във всяка една раздяла. Партията
Коментари Харесай

Живко Тодоров: ГЕРБ е в кръвта на Цветан Цветанов, няма да вреди на партията

Нормално е да има страсти във всяка една разлъка. Партията би трябвало да продължава напред и би трябвало да се развива. Това сподели пред Нова телевизия кметът на Стара Загора и член на управлението на ГЕРБ Живко Тодоров във връзка оставката на Цветан Цветанов.

„ Сигурен съм, че ГЕРБ е в неговата кръв. Сигурен съм, че по никакъв метод няма да тръгне да вреди “, съобщи той.

„ Аз съм влезнал в по лична самодейност в ГЕРБ и съм работил с и с Борисов и с Цветанов “, изясни Тодоров. „ Хубавото е, че министър председателят желае тази партията да я има доста след него – идващите 20, 30, 50 години “, добави той.

„ Смятам, че всички тези дейности са верни, с цел да има по-голяма екипност “, сподели Тодоров.

Относно готвените промени в партията, съгласно които функционалностите на Цветанов да бъдат поети от Изпълнителната комисия, той уточни: „ До момента в случай че е имало повече бездейност в Изпълнителната комисия, тя ще би трябвало да влезе в своите функционалности, всеки един от членовете вътре да бъде доста по-активен, да прави срещи с хората “.

„ Аз нямам доверие, че той ще отиде да работи за друга партия, познавайки го “, сподели Тодоров за Цветанов.

„ Това с Веско Маринов по-скоро е във връзка на разнообразни смешки, които са се разпространявали в миналото в интернет. Мисля, че по-скоро беше смешка, не мисля, че би трябвало да се търси някаква конспирация “, разяснява той изявлението на премиера Бойко Борисов след оставката на Цветанов.

На въпроса кой ще бъде контактното лице с американците и НАТО след оставката на Цветанов, Тодоров отговори: „ Аз не мисля, че има една фигура в ГЕРБ, която концентрира толкоз огромна власт, че да съставлява страната или партията пред друга страна “.

Тодоров уточни, че е разговарял с Цветан Цветанов и след оставката. "Трудно му е от позиция на това, че той от толкоз време се е занимавал с тези структури. Изпитва носталгия, обвързаност. Това не му пречи да си поддържа естествени отношение с всеки един в структурите на ГЕРБ ", разяснява той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР