Нормално е да има емоции в всяка такава раздяла, но

...
Нормално е да има емоции в всяка такава раздяла, но
Коментари Харесай

Живко Тодоров: Да не правим българска работа с Цветанов

Нормално е да има страсти в всяка такава разлъка, само че партията би трябвало да продължи напред. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия кметът на Стара Загора и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров във връзка отдръпването на Цветан Цветанов от всички управителни постове в партията.

Сигурен съм, че ГЕРБ е в неговата кръв, той е част от основаването на партията и не мисля, че той ще тръгне по някакъв метод да вреди. Никой не желае да се скапват взаимоотношенията. Не имам вяра, че той ще отиде да работи за друга партия. Сигурен съм, че този човек няма да изневери на идеята, за която е работил. Сигурен съм, че с този ход министър председателят гледа към хоризонта напред, с цел да дойдат младежи и партията да се развива, съобщи Тодоров.

Той уточни, че Цветанов приема решението мъчно, защото по някакъв метод изпитва носталгия и обвързаност към структурите на ГЕРБ. Според Живко Тодоров връзката с някогашния зам.-председател на партията би трябвало да продължи. Не би трябвало да вършим българска работа и да има интриги и обругаване, съобщи Тодоров.

Попитан дали е човек на Борисов или на Цветанов, той сподели: "Аз съм влезнал по личната самодейност в ГЕРБ и съм се работил и с Борисов, и с Цветанов, не съм човек на избрана фигура. Всеки е до време в избрана партия. Пред ГЕРБ има дълъг път и считам, че всички тези дейности са верни, с цел да се направи по-голяма екипност ".

По думите му Изпълнителната комисия отсега нататък ще бъде органът, който ще провежда партията. Всеки от членовете ѝ би трябвало да бъде доста по-активен. Със сигурност ще има промени в организациите, само че не би трябвало да има разпукснае на цели организации. Трябва да се види кой носи доверието. Където има слаби резултати, те би трябвало да се проучват доста задълбочено и да се види къде е казусът, уточни кметът на Стара Загора.

ГЕРБ би трябвало да бъде екип от хора, не може да е един човек или двама, акцентира той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР