Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Нинова: Правителството беше вредно, сега е опасно за България

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Досега държавното управление беше нездравословно, в този момент е риск за България - всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му. С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се опита да прикани останалите опозиционни партии в Народното събрание да поддържат вота на съмнение към кабинета „ Борисов “3. Преди минути в пленарна зала започнаха дебатите по вота, импортиран от левицата за неуспех в политиката в областта на околната среда и водите. Нинова показа претекстовете на социалистите.

В началото на изявлението си тя поздрави жителите на Перник, които участват на съвещанието. След това се обърна към болшинството и изиска да обяснят на тези хора, че в действителност си фантазират, че нямат вода и че вотът е опит за бойкот против законно държавно управление. Досега държавното управление беше нездравословно, в този момент е риск за България - всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му. С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се опита да прикани останалите опозиционни партии в Народното събрание да поддържат вота на съмнение към кабинета „ Борисов “3. Преди минути в пленарна зала започнаха дебатите по вота, импортиран от левицата за неуспех в политиката в областта на околната среда и водите. Нинова показа претекстовете на социалистите.

Нинова бе безапелационна – неуспехът в ръководството на бранш околна среда на това държавно управление заплашва директно живота и здравето на българите. Водната рецесия в Перник, а към този момент в други градове и села, нерегламентираните тонове боклуци, както и рисковите стойности на нечистия въздух са директна последица от безхаберие, непросветеност и корупция в държавното управление на " Борисов " 3. Кризата не е естествено бедстиве, а управническо, продължи водачът на Българска социалистическа партия. И изброи част от причините на левицата за некомпетентността на властта. Има нормативен безпорядък по тематиката за ръководството на околната среда и водите. Към него се прибавя институционален подобен. Институциите, които би трябвало да ръководят политиката по околна среда и води са над 11, не скри възмущението си Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия напомни тревожните обстоятелства, доказващи рисковите размери на водната и екологична рецесия: „ Официално 350 хиляди души в цялата страна, само че с частичните прекъсване на вода в нови и нови градове 500 хиляди са на режим на вода. На първите места сме в Европа по замърсен въздух и към този момент сме наказани от съда на Европейски Съюз за това. Очакват се наказания, които ще плащате вие всички уважаеми български жители. Световната здравна организация в собствен отчет написа за България, че 15 хиляди души умират прибързано от нечистия въздух.Всеки ден ставаме очевидци на разкриване на нови и нови отпадъци. Красива България беше превърната от държавното управление на Борисов в бунище ".

Корнелия Нинова разяснява и тематиката с водната рецесия в Перник. По думите й тя се дължи на умишлени дейности преди изборите, както и на безусловно безхаберие на централните и локалните управляващи. Необходими са съответни, умни и мъдри, професионални експертни решения,но паникьосани от публичното напрежение, продължавате с грешките и рискувате доста, обърна се тя към болшинството. Вие създадохте тази рецесия, в този момент имитирате решения и рискувате доста. Продължавате да заблуждавате хората, че може да се реши казуса за 45 дни. Вчера ваш министър разгласи, че освен няма тръби, а занапред ще се създават. Бъдете справедливи и същински с хората. Нека калинките да замълчат и да приказват специалистите, прикани Нинова министрите от кабинета, които участват на дебатите по вота. Премиерът Бойко Борисов, предстоящо, не е в залата и сподели за следващ път неуважение към Народното събрание.

Борисов не чу и предизвестията на Нинова, че незабавният избавителен проект за Перник е много рисков. Чуйте гласа на разсъдъка, той не е политически, той не е на Българска социалистическа партия, той е на хората, които схващат, изясни водачът на левицата и напомни предизвестията на хидроинженери и специалисти отпреди няколко дни. Според тях с решешението за " Белмекен " ще се провокира рецесия в енергийната система. Според нея, каквото и да се прави за Перник, би трябвало да се подмени водопреносната мрежа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР