Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Не искам България да катастрофира от самодоволство

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

„ Не желая България да катастрофира от блаженство, желая да вървим напред и нагоре “

„ Когато разделянето на управляващите се изпразва от наличие, Народното събрание приема лобистки закони, държавното управление харчи на мрачно изкуствено отглеждани остатъци, би трябвало да преосмислим ролята и мястото на българските институции за превъзмогване на груповата безнаказаност и ерозията на държавността “.

„ За неутрализирането, за обезвреждането на паралелна власт, която работи зад фасадата на институциите. Неведнъж съм казвал, че българите ще заживеят почтено, когато възпитат политиците си да живеят единствено от заплата ".

" Ако този нов самостоятелен прокурор наруши закона, кой ще го проверява? Може би отново основният прокурор ".

„ Къде е публичното разискване, къде е оценката за влияние? Освен, несъмнено, в случай че ръководещите не считат, че са непогрешими “.

„ Ще се възползвам от правото си да импортирам оферти за промени в Конституцията “

„ За мен е значимо да видя какво мислят българските жители “.

" За мен въобще не е значимо какъв брой време ще бъда президент, а какъв президент ще бъда ".

" Начинът на реализация на тези хрумвания не се припокриват с моите, допускам - и на доста хора, показа за либералност на законодателния развой ".

" Този въпрос и този проблем за ефикасното следствие на основния прокурор, той се слага от 10 години. И чак в залеза на своето ръководство господин Борисов взема решение внезапно да даде предложение в характерен негов жанр - за 20 минути ".

„ Ние вменяваме самостоятелност на този нов прокурор, а по Конституция основният прокурор упражнява надзор, контрол за правда и методическо управление на всички прокурори “.

„ А Конституцията има господство над всички други закони. Какво е мнението на народните представители по обстоятелството, че се вкарва една нова, мощна фигура, в някои връзки по-силна от основния прокурор, а я няма регламентирана в Конституцията? “.

„ И намират ли за обикновено прокурорската гилдия, която се господства от основния прокурор, да предлага и да избира неговия надзирател, в случай, че основният прокурор също гласоподава за него “.

" Проблемът е доста по-дълбок и той няма да свърши с този законопроект. Неслучайно Венецианската комисия издаде рекомендации за дълбоки промени, които да обгръщат институционални промени, нови правила и най-много еволюция на политическата просвета. Явно това е непостижима задача в един към този момент презрял спор ".

" Когато министър председателят с ненаситност и екстаз чете листчетата на кредитните организации, неговите подчинени би трябвало да му кажат, че на уеб страниците на тези институции има история. Ние сме имали по-висок кредитен рейтинг - " ВВВ+ " от 2006 до 2008 година Тогава на власт бе държавното управление на Сергей Станишев. След това плюсчето изчезва и ние започваме да си намаляваме кредитния рейтинг и в този момент ние възвръщаме рейтинга от 2013 година “.

„ Изостаналите сме толкоз доста от страните в Източна Европа, с които сме имали еднакъв старт, че би трябвало да се прави доста повече и не би трябвало да се позоваваме на разнообразни ранглисти - фокусът е тук ".

" Ние не би трябвало да се съобразяваме със заканите на господин Путин, би трябвало да се съобразяваме с нашите упоритости. Правителството поставя старания, само че някои неща би трябвало да се отчетат - това закъснение си има цена. Ние българите, с нашите пари плащаме, с цел да може съветският газ да стигне до Европа “.

„ При закупуването на самолетите Ф-16 държавното управление погази открития и почтен конкурс, който да ни даде най-хубави условия и това занапред ще носи последици “.

„ Ако кабинетът беше решил да купи „ Грипен “ по метода, по който купи Ф-16, аз щях да съм същия безжалостен съперник. Покрай Ф-16 ние сключихме и контракт за индустриално съдействие, който е прикрит. В него няма действителни параметри и периоди “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР