Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Весела Лечева: Велико Търново е нашият дом, да го подредим

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

„ Ние, дамите, сме потвърдили, че можем да оцеляваме в борби, че можем да подреждаме дом и да сътворяваме уют. Велико Търново е нашият дом, дано да го подредим. Нашият град има славно минало, да създадем по този начин, че да има и славно бъдеще. Това е нашата куаза и тя е в името на децата ни “, сподели при срещата си с дамите от „ Българска социалистическа партия за България “, АБВ и „ Движение 21 “ претендентът за кмет на Велико Търново Весела Лечева.

Тя призна, че, когато обикаля кварталите на остарялата столица, обитаемоте места в Общината и се среща с хора по улиците на града, от ден на ден се среща с незаинтересованост и обезсърчение.

„ Виждам хора, които са се отказали и са се предали. Това чувство, че се движа в окупиран град, в град, капсулиран в ръцете на няколко индивида единствено, ме гнети и ме ядосва. Затова младежите не остават тук, тъй като ги разделят на свои и врагове. Но ние, дамите, можем да променим това. Ние сме разнообразни и идентични по едно и също време, тъй като сме майки и това ни сплотява. Когато се борим за децата си, не се отхвърляме и не се предаваме “, съобщи още Весела Лечева, която е претендент на коалиция от „ Българска социалистическа партия за България “, АБВ и „ Движение 21 “.

Дамите желаеха да знаят кои ще са първите три неща, които Весела Лечева ще направи, когато влезе в кметския кабинет.

„ Ще имам приемен ден. Как е допустимо досегашният кмет да ръководи осем години и нито един път да не отдели време да чуе хората, а все повтаря, че бил измежду народа. Второто нещо, на което ще се посветя, е общественият пакет, който предлагам и третото - ще проверявам всички контракти, които са свързани с комунално-битовите услуги. Става дума за договорите за сметопочистване, снегопочистване, поддръжка на парковете и зелените площи. За тези големи пари, които общината дава, градът би трябвало да свети и да е в пъти по-зелен. Но не е “, безапелационна е Весела Лечева.

Червена роза, знак на нашата партия, подариха дамите на Весела Лечева. И си дадоха обещание дружно да работят за общата са идея - Велико Търново. Да трансфорат града в комфортен дом, в който децата ни да избират да живеят.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР