Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;

...
Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Нормална таблица; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0;
Коментари Харесай

Путин: Западното общество отхвърля либералните ценности

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Либералните полезности са отживялост, тъй като са отхвърлени от множеството хора в западните страни, счита съветският президент Владимир Путин. Държавният глава даде изявление за в. „ Файненшъл таймс “, което бе оповестено в навечерието на днешната му среща с американския водач Доналд Тръмп в Осака. Пред медията Путин приказва за това дали си търси правоприемник, за връзките си със западните водачи, случая Скрипал и обвиняванията на Запада за ръководството му в Кремъл.

Според него немският канцлер Ангела Меркел е направила съществена неточност, приемайки демократична политика във връзка с имиграцията от Близкия изток. Либералната концепция допуска да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, тъй като техните права на мигранти би трябвало да бъдат предпазени. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване, безапелационен е Путин. Така че, прибавя той в изявлението, демократичната концепция към този момент е отживялост. Тя влезе в спор с ползите на болшинството от популацията.

Забравихме ли, че всички живеем в свят, учреден на древен полезности? Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, в сравнение с тази демократична концепция, която съгласно мен към този момент в действителност престава да съществува, разсъждава Путин. Нямам поради, че демократичната концепция би трябвало неотложно да бъде унищожена. Тази позиция и позиция също би трябвало да се почита. Но те не могат просто да диктуват всичко на всички, както пробват да го вършат през последните десетилетия. Диктатът може да бъде забелязан на всички места - в медиите и в действителния живот. Стана невероятно даже да се загатват някои тематики, акцентира съветският президент.

Президентът на Русия мисли за своя правоприемник, само че той ще бъде определен от народа.Путин е уверен, че правилото за избор на държавен глава в Руската федерация е по-демократичен в сравнение с във Англия. Той увери, че народът ще избере бъдещия президент на страната, въпреки че самият Путин също мисли за собствен правоприемник на поста. Без пресилване ще кажа, че постоянно съм мислил за това, от 2000 година насам, признава съветският водач в изявлението.

Руският президент не признава доста от методите на своя американски сътрудник Доналд Тръмп, само че в това време го смята за надарен човек. Г-н Тръмп не е политик от кариерата, той има лично виждане за света и лично мнение за националните ползи на Съединени американски щати. Например не съм склонен с доста способи за решение на проблемите, които той употребява. Но е надарен човек. Много фино усеща какво чака от него гласоподавателят, споделя Путин.

Според Путин, в Съединени американски щати американски компании, т.е. техните ръководители, акционери и сътрудници, са се възползвали от преимуществата на глобализацията, само че междинната класа " е останал встрани от раздаването на този " къс ". И тимът на Тръмп тъкмо и отчетливо усети това, и го употребява по време на предизборната акция – ето къде би трябвало да търсим аргументите за успеха на Тръмп в изборите, а не в митичната интервенция извън, споделя още Путин в отговор на въпрос за изказванията за съветска интервенция в изборите.

Ето тук може да се окаже, че се крият неговите на пръв взор екстравагантни решения в региона на стопанската система и взаимоотношението даже с сътрудници и съдружници. Той счита, че разпределянето на ресурсите, разпределянето на приходите от тази глобализация през последното десетилетие са били несправедливи във връзка с Съединените щати. Не желая да споделям тъкмо в този момент дали това е заслужено или незаслужено, не желая да давам оценки за това, което той прави – дали е вярно или погрешно. Заедно с вас се пробвам да схвана претекстовете за държанието му, твърди Путин.

Вината на Русия за отравянето на Сергей Скрипал би трябвало да бъде потвърдена, безапелационен е съветският президент по тематиката с убийството на двойния сътрудник. Историята с отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Солсбъри не коства и „ пет копейки “, споделя още Путин. Целият този звук към шпиони и контрашпиони не отива на съществени междудържавни връзки. Защото целият този шпионски звук не коства и пет копейки, както се споделя у нас. Или пет пари… В междудържавните връзки всичко се мери в милиарди и визира ориста на милиони хора. Е, по какъв начин можете да поставите нещата на един кантар, риторично пита съветският водач.

Според Путин Москва и Лондон могат безпределно да предявяват искания едни на други, само че всякаква съпричастност на Руската федерация към отравянето " би трябвало да бъде потвърдена ".

Президентът обаче добява, че английският министър председател Тереза ​​Мей, макар че ще напусне поста си идния месец, " не може да не се тормози, че заради тези шпионски кавги връзките ни са влезнали в задънена улица, която ни пречи да развиваме връзките си обикновено и да поддържаме деловите хора. “

Путин приказва и за спора в Сирия. Според него Москва е наясно с това, което се случва в Сирия, и какви са вътрешните аргументи за спора в тази страна. По думите му Руската федерация избира да не реже ръката " от рамото ", а " а да премисли, да гледа и да не бърза за на никое място ", защото самите страни в спора би трябвало да подхващат нужните стъпки, с цел да спрат продължителното опълчване.

Политиката на Русия и Китай не е ориентирани против която и да е друга страна, безапелационен е Владимир Путин. С Китай въобще не считаме да построяваме политика срещу никого. Само поредно изпълняваме проектите си за развиване на съдействието, вършим това от 2001 година и просто ще продължим, разяснява съветският президент.

Отговаряйки на въпроса дали не е прекомерно доста, нагледно казано, Руската федерация да поставя всичките си яйца в една кошница, като залага главно на взаимоотношението с Китай, Путин споделя: " Имаме задоволително яйца и няма доста кошници, в които да ги сложим ".

Коментирайки думите си, че разпадането на Съветския съюз е най-голямата геополитическа злополука на ХХ-и век, Путин разяснява, че счита разпадането на Съюз на съветските социалистически републики за покруса най-вече в филантропичен смисъл. Президентът сподели, че е изумен от мненията на това негово изказване в западната преса. Нека те да се опитат да поживеят, в случай че татко ви, брат ви или различен непосредствен родственик е в друга страна и там стартира напълно друг живот, отбелязва той.

Според президента в Русия няма олигарси. Путин твърди, че има огромни частни компании, има компании с държавно присъединяване, само че той не знае " за огромни компании, които да се възползват от някакъв тип преференции от близостта си до управляващите ".

Путин дава отговор и на въпрос кой е водачът, на кокого най-вече се възхищава: " Петър Първи “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР