Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE 20 щата,

...
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE 20 щата,
Коментари Харесай

Близо половината американски щати се готвят за вдигане на ограниченията

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE
" 20 щата, които съставляват 40% от популацията на Съединени американски щати, оповестиха, че вършат проекти и се приготвят за безвредно обновяване на икономическата интензивност в напълно близко бъдеще. Те желаят да се върнат на работа. Страната желае да се върне на работа ", сподели Тръмп на брифинг в сряда.

Съединени американски щати стопират издаването на “зелени карти” като мярка против отрицателните стопански последствия от пандемията с ковид в страната. Тръмп изясни, че ще наложи краткотрайна възбрана за имиграцията в Съединени американски щати за 60 дни. След това ще взема решение дали да се удължи този период според от икономическата обстановка.

" Борбата против невидимия зложелател засегна служащите - милионите американци, които жертваха работата си, с цел да се борят с вируса и да спасят живота на нашите съграждани. Ние имаме обвързване да върнем и запазим работните им места ", сподели Тръмп.

Над 800 000 американци са потвърдено инфектирани с новия ковид, а смъртните случаи са близо 45 000. На този декор най-тежко засегнатият град Ню Йорк рапортува, че епидемиологичната обстановка се усъвършенства.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР