Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE В рамките

...
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE В рамките
Коментари Харесай

Тренд: ГЕРБ се стабилизира след скандала с апартаментите

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE В рамките на предизборната акция ГЕРБ съумява да се стабилизира след понесения удар от абсурда с евтините жилища. Това демонстрира изследване на проучвателен център " Тренд " по поръчка на вестник " 24 часа ". Партията има минимална преднина на пред Българска социалистическа партия, само че тя е в границите на статистическата неточност.

Три партии партии сигурно ще изпратят свои представители в Европейския парламент, а Вътрешна македонска революционна организация е на ръба, демонстрират данните на “Тренд “.

ГЕРБ има поддръжката на 31.5% измежду всички, които са решили да гласоподават. Подкрепата за “БСП за България “ е 30.4%. Движение за права и свободи е трета политическа мощ с 12.8%, а четвърта е Вътрешна македонска революционна организация с 5.8%. Бариерата за изпращане на един представител в Европейския парламент е 5.9%.

Проучването демонстрира, че “Воля” на Веселин Марешки съумява да повиши своя резултат до 4.8% от гласуващите. “Демократична България” остава с 4.2% подкреп. Следват водената от АБВ “Коалиция за България” (2.4%), “Атака” (2%), “Патриоти за Валери Симеонов “ (1.3%) и “Възраждане” (1,2%).

Всеки трети гласоподавател е решил да се възползва от преференциалното гласоподаване, а към 40% няма да го създадат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР