Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE По-ниският брой

...
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE По-ниският брой
Коментари Харесай

Епидемията в Европа: Учени предупредиха, че в Германия вирусът още не е овладян

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE По-ниският брой случаи на новия ковид в Германия през последните дни евентуално се дължи на осъществяването на по-малко проби по великденските празници. Заразата още не е овладяна. Това съобщи във вторник ръководителят на авторитетния немски научно-изследователски институт по инфекциозни заболявания " Роберт Кох ".

Изявлението му звучи разочароващо на фона на отправената през вчерашния ден към държавното управление рекомендация на Германската академия на науките " Леополдина “, която даде вяра, че в скоро време предстоят първи стъпки за разхлабване на наложените поради епидемията ограничавания, като да вземем за пример отваряне на част от учебните заведения.

Подобни първи стъпки към този момент се вършат в някои европейски страни, като Австрия, Чехия и даже Испания и Италия. Други се надяват скоро да ги създадат, трети удължават периода на деяние на карантината.

Потвърдените случаи на инфектирани с ковид в Германия набъбнаха с 2082 до 125 098, демонстрират днешни данни на института " Роберт Кох ", които демонстрират четвърти ден на спад на новите случаи.

Смъртните случаи в Германия са се нараснали със 170 и са 2969. Те нарастват доста по-бавно, в сравнение с в други мощно наранени страни, само че немските управляващи остават внимателни по отношение на повдигане на рестриктивните мерки върху публичния живот.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР