Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Мисля, че

...
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Мисля, че
Коментари Харесай

Румъния: Пропиленият месец и германският урок

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE
Мисля, че Румъния би трябвало да бъде признателна на Германия, че прави за няколко хиляди румънци това, което румънските управляващи не са в положение. И освен сегашните управляващи, а хронично.

Това, което се случи в Румъния с хората, заминаващи за Германия (за да работят в земеделието - бел.ред.), беше възмутително поради цялостната липса на организация. Очевидно се е знаело за заминаването им. Би било в действителност извънредно да си представим, че в изискванията на изключително състояние сходно придвижване на хора и рейсове е минало неусетно.

Фактът, че разрешаваш на тези хора да заминат на работа, когато ти не можеш да им предложиш никакъв късмет, ми се коства вярно, само че не в условия, които опонират изцяло на всички правила, които се опитваш да наложиш в този интервал на обществото.

Освен че по този метод ги излагаш на заплаха, даваш и фрустриращ образец на тези, които са били санкционирани, че не са написали часа в декларацията си, или на тези, които са те възприели на съществено и не са излизали от у дома цели седмици. И по този начин рестриктивните мерки стават все по-трудни за съблюдаване и все по-малко се съблюдават.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР