Норич не срещна трудности и записа спокойна победа с 2:0

...
Норич не срещна трудности и записа спокойна победа с 2:0
Коментари Харесай

Норич и Милуол не срещнаха проблеми в третия кръг на Купата

Норич не срещна компликации и записа спокойна победа с 2:0 над гостите от Ковънтри в третия кръг за Купата на Англия. Головете за домакините пристигнаха рано-рано, откакто МакЛийн се разписа в шестата, а Хъгил в седмата минута, което улесни провеждането на срещата до края.

“Канарчетата” започнаха интензивно и това даде бързо резултат. Плакета напредна по лявото крило, подаде към Тод Кантуел, който пък съумя да изведе извънредно интелигентно МакЛийн зад тила на отбраната самичък против вратаря и за него не бе проблем да преодолее вратаря Уилсън.

Още в идната офанзива “каначетата” съумяха да удвоят резултата, откакто още веднъж Плакета напредна чудесно и центрира към централния нападател Хъгил, който означи с глава, което се оказа и крайния резултат в срещата 2:0.

Междувременно Милуол също не срещна особени компликации в гостуването си на непрофесионалния Боръм Ууд. Гостите поведоха в 31-ата минута, когато Шон Малоун асистира на Зохоре, който откри резултата, само че имаха цялостно предимство в статистическо отношение и не дадоха доста благоприятни условия на своите домакини да си помислят за изненада. Това продължи като наклонност и през втората част, въпреки че дефинитивно срещата получи своята разумна развръзка в 74-ата минута, когато още веднъж Малоун асистира този път на Хътчинсън за крайното 2:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР