Норберт Мисбрандт е новият изпълнителен директор на Billa България, съобщиха

...
Норберт Мисбрандт е новият изпълнителен директор на Billa България, съобщиха
Коментари Харесай

Бивш шеф от Lidl става изпълнителен директор на Billa България

Норберт Мисбрандт е новият изпълнителен шеф на Billa България, оповестиха от компанията. Той ще заеме поста от 1 април 2019 година

Норберт Мисбрандт стартира кариерата си в Billa ЦИЕ през септември 2011 година, откакто е заемал позицията на Изпълнителен шеф в Lidl Румъния. Той минава през позиции като Главен действен шеф в Billa Румъния и Billa Хърватия. През 2014 година заема длъжността Изпълнителен шеф в Billa Хърватия. През април 2017 година се мести в Прага и от този момент е Главен действен шеф в Billa Чехия.

От 1 април 2019 година Мисбрандт поема управлението на Billa в България дружно с останалите членове на Борда на шефовете - Албена Георгиева, Главен действен шеф, и Ваня Динева-Странджева, Финансов шеф на Billa България.

Billa е първата интернационална верига супермаркети, стъпила на българския пазар през 2000 година В момента веригата е водач по брой магазини в България със 124 обекта в 38 града. Плановете на компанията са фокусирани върху продължение на експанзията и през идващите години. През 2019 година Billa приготвя откривания на основни местоположения, в това число и в столичните молове The Mall и Paradise Center.
 BILLA България има нов основен действен шеф
BILLA България има нов основен действен шеф

Преди това Албена Георгиева е на същия пост в Словакия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР